Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorЛось, Руслана
dc.date.accessioned2023-02-02T11:04:07Z
dc.date.available2023-02-02T11:04:07Z
dc.date.issued2022-06-10
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162141
dc.descriptionПояснювальна записка: 102 с., 3 рис., 16 табл., 3 додатки, 59 джерел. У кваліфікаційній роботі проаналізовано діяльність підприємства громадського харчування ФОП «Касторних В.І.» як засновника кав’ярні «High hill coffee cafe» на ринку міста Дніпра. Здійснено аналіз внутрішнього (сильні та слабкі сторони) та зовнішнього середовища (можливості та загрози) підприємства. У ході проведення маркетингового дослідження виявлено управлінську проблему закладу та сформовано ринкову стратегію, спрямовану на її вирішення та досягнення довгострокових цілей розвитку підприємства. Об’єктом дослідження є взаємовідносини між економічними суб’єктами з приводу досягнення стратегічних цілей на ринку послуг. Предметом дослідження є процес формування та впровадження ринкової стратегії на ринку послуг громадського харчування міста Дніпра. Мета кваліфікаційної роботи: вдосконалення теоретико-методичних та практичних положень щодо формування та впровадження ринкової стратегії на підприємстві. Положення, що захищаються: для підвищення рівня рентабельності продажів підприємства, яке працює на ринку помірної концентрації, доцільно використати ринкову стратегію зростання, використовуючи для її впровадження маркетингові методи нецінового характеру. Інформація щодо впровадження: результати дослідження будуть використані ФОП «Касторних В.І.» з метою підвищення рівня лояльності споживачів, залучення нових та розробки ринкової стратегії підприємства. Кваліфікаційна робота має зв’язок із виконаними курсовими роботами з маркетингових досліджень, маркетингового стратегічного планування, маркетингового ціноутворення, поведінки споживача та ін. Результати роботи можуть бути використані на підприємствах громадського харчування міста Дніпра. Робота має застосування у сфері стратегічного маркетингу в галузі громадського харчування. Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розроблення: вдосконалення старих заходів просування та впровадження нових. У роботі використано такі методи досліджeнь: мeтод eкспeртниx оцінок, кабінетні дослідження, спостереження, IFAS- аналіз, EFAS-аналіз, PESТ-аналіз, SWOТ-аналіз.uk_UA
dc.description.abstractПояснювальна записка: 102 с., 3 рис., 16 табл., 3 додатки, 59 джерел. У кваліфікаційній роботі проаналізовано діяльність підприємства громадського харчування ФОП «Касторних В.І.» як засновника кав’ярні «High hill coffee cafe» на ринку міста Дніпра. Здійснено аналіз внутрішнього (сильні та слабкі сторони) та зовнішнього середовища (можливості та загрози) підприємства. У ході проведення маркетингового дослідження виявлено управлінську проблему закладу та сформовано ринкову стратегію, спрямовану на її вирішення та досягнення довгострокових цілей розвитку підприємства. Об’єктом дослідження є взаємовідносини між економічними суб’єктами з приводу досягнення стратегічних цілей на ринку послуг. Предметом дослідження є процес формування та впровадження ринкової стратегії на ринку послуг громадського харчування міста Дніпра. Мета кваліфікаційної роботи: вдосконалення теоретико-методичних та практичних положень щодо формування та впровадження ринкової стратегії на підприємстві. Положення, що захищаються: для підвищення рівня рентабельності продажів підприємства, яке працює на ринку помірної концентрації, доцільно використати ринкову стратегію зростання, використовуючи для її впровадження маркетингові методи нецінового характеру. Інформація щодо впровадження: результати дослідження будуть використані ФОП «Касторних В.І.» з метою підвищення рівня лояльності споживачів, залучення нових та розробки ринкової стратегії підприємства. Кваліфікаційна робота має зв’язок із виконаними курсовими роботами з маркетингових досліджень, маркетингового стратегічного планування, маркетингового ціноутворення, поведінки споживача та ін. Результати роботи можуть бути використані на підприємствах громадського харчування міста Дніпра. Робота має застосування у сфері стратегічного маркетингу в галузі громадського харчування. Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розроблення: вдосконалення старих заходів просування та впровадження нових. У роботі використано такі методи досліджeнь: мeтод eкспeртниx оцінок, кабінетні дослідження, спостереження, IFAS- аналіз, EFAS-аналіз, PESТ-аналіз, SWOТ-аналіз.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectАНАЛІЗ СЕРЕДОВИЩА, ЛОЯЛЬНІСТЬ, ПОЗИЦІОНУВАННЯ, РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ, РИНКОВА СТРАТЕГІЯ, СТРАТЕГІЯuk_UA
dc.titleФормування та впровадження ринкової стратегії компанії на ринку послуг громадського харчування м. Дніпраuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу