Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorІсаєва, Ольга Костянтинівна
dc.date.accessioned2023-02-11T12:37:01Z
dc.date.available2023-02-11T12:37:01Z
dc.date.issued2022-06
dc.identifier.citationІсаєва О.К. Управління рентабельністю продукції підприємства кондитерської галузі (за матеріалами ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика») / О.К. Ісаєва – Д. : НТУ «ДП», 2022. – 63 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162176
dc.descriptionКваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає управління рентабельністю продукції підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління рентабельністю продукції підприємства Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління рентабельністю продукції підприємства; проаналізовано діяльність ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика»; обґрунтовано рішення у сфері управління рентабельністю продукції підприємства та визначено економічну ефективність запропонованих рекомендацій для ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика».uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає управління рентабельністю продукції підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління рентабельністю продукції підприємства Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління рентабельністю продукції підприємства; проаналізовано діяльність ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика»; обґрунтовано рішення у сфері управління рентабельністю продукції підприємства та визначено економічну ефективність запропонованих рекомендацій для ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectАСОРТИМЕНТ, ІННОВАЦІЙНО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ПРОЄКТ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА, НОВИЙ ПРОДУКТ, РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА, РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ ПРОДУКЦІЇuk_UA
dc.titleУправління рентабельністю продукції підприємства кондитерської галузі (за матеріалами ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика»)uk_UA
dc.title.alternativeManagement of profitability of products of the confectionery industry enterprise (based on the materials of Private JSC "Kharkiv Biscuit Factory")uk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail
Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу