Показати скорочений опис матеріалу
Управління рентабельністю продукції підприємства кондитерської галузі (за матеріалами ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика»)
dc.contributor.author | Ісаєва, Ольга Костянтинівна | |
dc.date.accessioned | 2023-02-11T12:37:01Z | |
dc.date.available | 2023-02-11T12:37:01Z | |
dc.date.issued | 2022-06 | |
dc.identifier.citation | Ісаєва О.К. Управління рентабельністю продукції підприємства кондитерської галузі (за матеріалами ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика») / О.К. Ісаєва – Д. : НТУ «ДП», 2022. – 63 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162176 | |
dc.description | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає управління рентабельністю продукції підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління рентабельністю продукції підприємства Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління рентабельністю продукції підприємства; проаналізовано діяльність ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика»; обґрунтовано рішення у сфері управління рентабельністю продукції підприємства та визначено економічну ефективність запропонованих рекомендацій для ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика». | uk_UA |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає управління рентабельністю продукції підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління рентабельністю продукції підприємства Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління рентабельністю продукції підприємства; проаналізовано діяльність ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика»; обґрунтовано рішення у сфері управління рентабельністю продукції підприємства та визначено економічну ефективність запропонованих рекомендацій для ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | АСОРТИМЕНТ, ІННОВАЦІЙНО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ПРОЄКТ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА, НОВИЙ ПРОДУКТ, РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА, РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ | uk_UA |
dc.title | Управління рентабельністю продукції підприємства кондитерської галузі (за матеріалами ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика») | uk_UA |
dc.title.alternative | Management of profitability of products of the confectionery industry enterprise (based on the materials of Private JSC "Kharkiv Biscuit Factory") | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |