Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorПінчук, Дмитро Володимирович
dc.date.accessioned2023-02-14T20:44:31Z
dc.date.available2023-02-14T20:44:31Z
dc.date.issued2022-06
dc.identifier.citationПінчук Д.В. Підвищення конкурентоспроможності підприємства на основі змін його асортиментної політики ПрАТ “Кондитерська фабрика “АВК” м. Дніпро” / Д.В. Пінчук. – Д. : НТУ «ДП», 2022. – 70 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162208
dc.descriptionКваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент»), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес управління конкурентоспроможністю підприємства. Мета роботи – обґрунтувати теоретичні, методичні основи і прикладні аспекти управління конкурентоспроможністю і розробити заходи щодо його підвищення на підприємстві на основі змін його асортиментної політики. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретико-методологічні основи управління конкурентоспроможністю підприємства; проаналізовано господарську діяльність ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро»; виконано галузевий аналіз ринку та визначено конкуренту позицію підприємства; виконано оцінку рівня конкурентоспроможності підприємства на основі інтегрального показника; розроблено заходи щодо підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства на основі змін його конкурентної політики; оцінено економічну ефективність запропонованих заходів.uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент»), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес управління конкурентоспроможністю підприємства. Мета роботи – обґрунтувати теоретичні, методичні основи і прикладні аспекти управління конкурентоспроможністю і розробити заходи щодо його підвищення на підприємстві на основі змін його асортиментної політики. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретико-методологічні основи управління конкурентоспроможністю підприємства; проаналізовано господарську діяльність ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро»; виконано галузевий аналіз ринку та визначено конкуренту позицію підприємства; виконано оцінку рівня конкурентоспроможності підприємства на основі інтегрального показника; розроблено заходи щодо підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства на основі змін його конкурентної політики; оцінено економічну ефективність запропонованих заходів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectКОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, КОНКУРЕНТНА ПОЗИЦІЯ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ, КОНДИТЕРСЬКА ГАЛУЗЬ, АСОРТИМЕНТ, АСОРТИМЕНТНА ПОЛІТИКАuk_UA
dc.titleПідвищення конкурентоспроможності підприємства на основі змін його асортиментної політики (за матеріалами ПрАТ “Кондитерська фабрика “АВК” м. Дніпро”)uk_UA
dc.title.alternativeImproving the competitiveness of the enterprise on the basis of changes in its assortment policy (based on the materials of Private JSC "Confectionery Factory "AVK" Dnipro")uk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail
Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу