Показати скорочений опис матеріалу
Підвищення конкурентоспроможності виробника кондитерської продукції (за матеріалами ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро»)
dc.contributor.author | Качанова, Софія Валеріївна | |
dc.date.accessioned | 2023-02-15T19:32:06Z | |
dc.date.available | 2023-02-15T19:32:06Z | |
dc.date.issued | 2022-06 | |
dc.identifier.citation | Качанова С.В. Формування кадрової стратегії виробничого підприємства (за матеріалами ПрАТ «МХП») / С.В. Качанова. – Д. : НТУ «ДП», 2022. – 89 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162211 | |
dc.description | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес підвищення конкурентоспроможності виробника кондитерської продукції. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності виробника кондитерської продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: з’ясувано теоретичні аспекти управління якістю продукції як вирішального фактору забезпечення конкурентоспроможності підприємства; визначено особливості технологічних інновацій в забезпеченні конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості; розглянуто контролінг якості продукції як вагомої складової конкурентоспроможності підприємства; надано характеристику діяльності підприємства; зроблено аналіз асортименту, що виробляється підприємством; оцінено вплив факторів зовнішнього конкурентного середовища на діяльність підприємства; оцінено конкурентоспроможність продукції ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро»; проаналізовано фінансово-економічну діяльність ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро»; досліджено особливості формування асортименту за допомогою ABC-XYZ-аналізу з метою виявлення напрямів підвищення конкурентоспроможності підприємства; впроваджено заходи щодо підвищення конкурентоспроможності ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро» та оцінювання їх ефективності | uk_UA |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес підвищення конкурентоспроможності виробника кондитерської продукції. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності виробника кондитерської продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: з’ясувано теоретичні аспекти управління якістю продукції як вирішального фактору забезпечення конкурентоспроможності підприємства; визначено особливості технологічних інновацій в забезпеченні конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості; розглянуто контролінг якості продукції як вагомої складової конкурентоспроможності підприємства; надано характеристику діяльності підприємства; зроблено аналіз асортименту, що виробляється підприємством; оцінено вплив факторів зовнішнього конкурентного середовища на діяльність підприємства; оцінено конкурентоспроможність продукції ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро»; проаналізовано фінансово-економічну діяльність ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро»; досліджено особливості формування асортименту за допомогою ABC-XYZ-аналізу з метою виявлення напрямів підвищення конкурентоспроможності підприємства; впроваджено заходи щодо підвищення конкурентоспроможності ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро» та оцінювання їх ефективності | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, КОНТРОЛІНГ, ЯКІСТЬ, ЗОВНІШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ | uk_UA |
dc.title | Підвищення конкурентоспроможності виробника кондитерської продукції (за матеріалами ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро») | uk_UA |
dc.title.alternative | Increasing the competitiveness of the confectionery manufacturer (based on the materials of Private JSC "Confectionery factory "AVK" Dnipro") | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |