Показати скорочений опис матеріалу
Шкідливі наслідки реалізації фальсифікованого молока на стан здоров’я населення
dc.contributor.author | Сидоренко, А. І. | |
dc.contributor.author | Коломбар, Т. М. | |
dc.date.accessioned | 2023-03-06T09:07:46Z | |
dc.date.available | 2023-03-06T09:07:46Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Сидоренко А. І. Шкідливі наслідки реалізації фальсифікованого молока на стан здоров’я населення / Сидоренко А. І., Коломбар Т. М. // Молодь: наука та інновації : матеріали 10-ої всеукр. наук.-техн. конф. студентів, аспірантів і молодих учених, м. Дніпро, 23–25 листопада 2022 р. – Дніпро : НТУ ДП, 2022. – С. 276-277 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162670 | |
dc.description.abstract | Коров’яче молоко дуже корисне. До його складу входить багато важливих для організму речовин: білки, вітаміни, мінерали, жири. Проте завжди існує можливість натрапити на «підробку молока», що може зашкодити організму людини. Шкода від несправжнього молока може бути різною, починаючи з алергії на складові «молока», закінчуючи хворобами, спричиненими наявністю бактерій, які могли потрапити до підробки через антисанітарні умови при його виробництві. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НТУ ДП | uk_UA |
dc.subject | шкідливі наслідки | uk_UA |
dc.subject | реалізація фальсифікованого молока | uk_UA |
dc.subject | стан здоров’я населення | uk_UA |
dc.subject | коров’яче молоко | uk_UA |
dc.title | Шкідливі наслідки реалізації фальсифікованого молока на стан здоров’я населення | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.identifier.udk | 637.12.04/07 | uk_UA |