Управління організацією закупівлі в проекті створення закладу громадського харчування
Дата
2023Автор
Ляшкевич, Анастасія Михайлівна
Горпинич, О. В.
Metadata
Показати повний опис матеріалуКороткий опис(реферат)
У світі економічна ніша ресторанного бізнесу неухильно росте. Так, якщо
в середині минулого століття середній американець витрачав в закладах
громадського харчування 25% тих коштів сімейного, які були призначені для купівлі продуктів, то на початку 21 століття ця частка зросла до 53%. Ця ж тенденція явно простежується в країнах Європи. У цілому, по тому ж шляху у повоєнній відбудові буди йти і Україна: у міру зростання та стабілізації вітчизняної економіки все більше грошей наше населення буде залишає в різних закладах громадського харчування.