Показати скорочений опис матеріалу
Управління організацією закупівлі в проекті створення закладу громадського харчування
dc.contributor.author | Ляшкевич, Анастасія Михайлівна | |
dc.contributor.author | Горпинич, О. В. | |
dc.date.accessioned | 2023-06-21T11:43:24Z | |
dc.date.available | 2023-06-21T11:43:24Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Ляшкевич А. М. Управління організацією закупівлі в проекті створення закладу громадського харчування /Ляшкевич Анастасія Михайлівна, Горпинич О. В. // Тиждень студентської науки – 2023 : матеріали 78-ої студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 24-28 квітня 2023 року). – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 460-462. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163676 | |
dc.description.abstract | У світі економічна ніша ресторанного бізнесу неухильно росте. Так, якщо в середині минулого століття середній американець витрачав в закладах громадського харчування 25% тих коштів сімейного, які були призначені для купівлі продуктів, то на початку 21 століття ця частка зросла до 53%. Ця ж тенденція явно простежується в країнах Європи. У цілому, по тому ж шляху у повоєнній відбудові буди йти і Україна: у міру зростання та стабілізації вітчизняної економіки все більше грошей наше населення буде залишає в різних закладах громадського харчування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво НТУ "ДП" | uk_UA |
dc.subject | управління підприємством | uk_UA |
dc.subject | управлінське рішення | uk_UA |
dc.subject | заклад громадського харчування | uk_UA |
dc.title | Управління організацією закупівлі в проекті створення закладу громадського харчування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |