Показати скорочений опис матеріалу
Управління асортиментом підприємства (за матеріалами ПрАТ «МОНДЕЛІС Україна»)
dc.contributor.author | Ханова, Марія Сергіївна | |
dc.date.accessioned | 2023-10-11T19:12:43Z | |
dc.date.available | 2023-10-11T19:12:43Z | |
dc.date.issued | 2023-06 | |
dc.identifier.citation | Ханова М.С. Управління асортиментом підприємства (за матеріалами ПрАТ «МОНДЕЛІС Україна») / М.С.Ханова. – Д. : НТУ «ДП», 2023. – 84 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165101 | |
dc.description | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єктом розроблення виступає процес управління асортиментом виробничого підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо управління асортиментом виробничого підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто особливості формування асортиментної політики підприємства в сучасних умовах господарювання; досліджено цілі та принципи формування асортиментної політики підприємства; оцінено особливості управління асортиментною політикою підприємства; здійснено аналіз ринку кондитерських виробів в Україні та досліджено вплив пандемії та війни; визначено загальну характеристику підприємства ПрАТ «МОНДЕЛІС Україна»; проаналізовано конкурентне середовище, в якому функціонує підприємство; проаналізовано фінансові показники та показники ділової активності ПрАТ «МОНДЕЛІС Україна»; сформовано асортимент ПрАТ «МОНДЕЛІС Україна». | uk_UA |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єктом розроблення виступає процес управління асортиментом виробничого підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо управління асортиментом виробничого підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто особливості формування асортиментної політики підприємства в сучасних умовах господарювання; досліджено цілі та принципи формування асортиментної політики підприємства; оцінено особливості управління асортиментною політикою підприємства; здійснено аналіз ринку кондитерських виробів в Україні та досліджено вплив пандемії та війни; визначено загальну характеристику підприємства ПрАТ «МОНДЕЛІС Україна»; проаналізовано конкурентне середовище, в якому функціонує підприємство; проаналізовано фінансові показники та показники ділової активності ПрАТ «МОНДЕЛІС Україна»; сформовано асортимент ПрАТ «МОНДЕЛІС Україна». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | АСОРТИМЕНТ, АСОРТИМЕНТНА ПОЛІТИКА, АСОРТИМЕНТНА КОНЦЕПЦІЯ, АВС ТА ХYZ-АНАЛІЗ | uk_UA |
dc.title | Управління асортиментом підприємства (за матеріалами ПрАТ «МОНДЕЛІС Україна») | uk_UA |
dc.title.alternative | Management of the enterprise assortment (based on the materials of Private JSC "MONDELEZ Ukraina") | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |