Показати скорочений опис матеріалу
Формування асортиментної політики підприємства (за матеріалами ТОВ М'ЯСОКОМБІНАТ «ЮВІЛЕЙНИЙ»)
dc.contributor.author | Краселюк, Софія Сергіївна | |
dc.date.accessioned | 2023-10-11T19:16:56Z | |
dc.date.available | 2023-10-11T19:16:56Z | |
dc.date.issued | 2023-06 | |
dc.identifier.citation | Краселюк С.С. Формування асортиментної політики підприємства (за матеріалами ТОВ М'ЯСОКОМБІНАТ «ЮВІЛЕЙНИЙ») / С.С. Краселюк – Д. : НТУ «ДП», 2023. – 88 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165102 | |
dc.description | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес формування асортиментної політики підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо формування асортиментної політики підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто особливості управління товарним асортиментом підприємства; досліджено управління асортиментною політикою підприємства; оцінено напрями вдосконалення асортиментної політики за рахунок формування стратегії та тактики управління; здійснено аналіз сильних та слабких сторін м’ясопереробних підприємств України; визначено загальну характеристику підприємства ТОВ М’ясокомбінат «Ювілейний»; проаналізовано асортимент підприємства; проаналізовано фінансові показники та показники ділової активності ТОВ М’ясокомбінат «Ювілейний»; продемонстровано застосування сучасної методики розроблення стратегічного набору товарів; сформовано асортиментну політику ТОВ МК «Ювілейний». | uk_UA |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес формування асортиментної політики підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо формування асортиментної політики підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто особливості управління товарним асортиментом підприємства; досліджено управління асортиментною політикою підприємства; оцінено напрями вдосконалення асортиментної політики за рахунок формування стратегії та тактики управління; здійснено аналіз сильних та слабких сторін м’ясопереробних підприємств України; визначено загальну характеристику підприємства ТОВ М’ясокомбінат «Ювілейний»; проаналізовано асортимент підприємства; проаналізовано фінансові показники та показники ділової активності ТОВ М’ясокомбінат «Ювілейний»; продемонстровано застосування сучасної методики розроблення стратегічного набору товарів; сформовано асортиментну політику ТОВ МК «Ювілейний». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | АСОРТИМЕНТ, АСОРТИМЕНТНА ПОЛІТИКА, СТРАТЕГІЯ, ТАКТИКА УПРАВЛІННЯ АСОРТИМЕНТОМ | uk_UA |
dc.title | Формування асортиментної політики підприємства (за матеріалами ТОВ М'ЯСОКОМБІНАТ «ЮВІЛЕЙНИЙ») | uk_UA |
dc.title.alternative | Formation of the assortment policy of the company (based on the materials of LLC MEAT-PACKING PLANT “YUVILEYNY”) | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |