• Напрями сталого розвитку готельного господарства 

      Терещенко, Віталій; Білоусов, Данило; Носирєв, Олександр (2023)
      Сталий розвиток – це відповідальне використання виробничих ресурсів у проекті розвитку або діяльності з метою забезпечення довгострокової екологічної, соціальної та економічної стійкості. Сталий розвиток приймається для ...
    • Особливості маркетингу в гостельно-ресторанному бізнесі 

      Коваль, Єлизавета; Стригуль, Лариса (2023)
      Багато закладів готельно-ресторанного господарства здійснюють маленькі витрати на рекламні компанії, закривають маркетингові секції та перестають розвивати свою діяльність, через це втрачаючи наявних споживачів.Існують ...
    • Розвиток готельного бізнесу на принципах сталості 

      Копейченко, Євген; Якименко-Терещенко, Наталія (2023)
      Готельна індустрія давно вважається однією з найбільш перспективних і прибуткових галузей у світі. Вона поєднує в собі гостинність, туризм, економіку та інші сфери діяльності. Проте сучасні реалії ставлять перед готельними ...
    • Фактори конкурентоспроможності підприємства готельного господарства 

      Якименко, Михайло; Чайка, Тетяна (2023)
      Конкурентоспроможність є дуже актуальною темою для кожного суб’єкта економіки. Можна спостерігати еволюцію концепції від статичної конкурентоспроможності, під час якої конкурентна перевага надається завдяки забезпеченню ...
    • Інноваційні підходи як засіб просування готельних послуг 

      Панасенко, Юлія; Герасименко, Тетяна (2023)
      Аналіз тенденцій розвитку готельних послуг показує, що компанії, які зробили інновації елементом свого буття, створюють нові або заново розкривають старі ринки, продукти, послуги, що у свою чергу веде до ще більш швидкого ...