Перегляд Секція 2. Інноваційні підходи у сфері готельно-ресторанної справи по темі "готельний бізнес"
Зараз показуються 1-5 з 5
-
Напрями сталого розвитку готельного господарства
(2023)Сталий розвиток – це відповідальне використання виробничих ресурсів у проекті розвитку або діяльності з метою забезпечення довгострокової екологічної, соціальної та економічної стійкості. Сталий розвиток приймається для ... -
Особливості маркетингу в гостельно-ресторанному бізнесі
(2023)Багато закладів готельно-ресторанного господарства здійснюють маленькі витрати на рекламні компанії, закривають маркетингові секції та перестають розвивати свою діяльність, через це втрачаючи наявних споживачів.Існують ... -
Розвиток готельного бізнесу на принципах сталості
(2023)Готельна індустрія давно вважається однією з найбільш перспективних і прибуткових галузей у світі. Вона поєднує в собі гостинність, туризм, економіку та інші сфери діяльності. Проте сучасні реалії ставлять перед готельними ... -
Фактори конкурентоспроможності підприємства готельного господарства
(2023)Конкурентоспроможність є дуже актуальною темою для кожного суб’єкта економіки. Можна спостерігати еволюцію концепції від статичної конкурентоспроможності, під час якої конкурентна перевага надається завдяки забезпеченню ... -
Інноваційні підходи як засіб просування готельних послуг
(2023)Аналіз тенденцій розвитку готельних послуг показує, що компанії, які зробили інновації елементом свого буття, створюють нові або заново розкривають старі ринки, продукти, послуги, що у свою чергу веде до ще більш швидкого ...