Показати скорочений опис матеріалу
Впровадження інноваційних підходів у готельно-ресторанній діяльності: шлях до успіху
dc.contributor.author | Гришина, Уляна | |
dc.contributor.author | Герасименко, Т. В. | |
dc.date.accessioned | 2023-11-22T09:21:38Z | |
dc.date.available | 2023-11-22T09:21:38Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Гришина У. Впровадження інноваційних підходів у готельно-ресторанній діяльності: шлях до успіху / Гришина Уляна, Герасименко Т. В. // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26–27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 73-74. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165237 | |
dc.description.abstract | Впровадження інноваційних підходів до готельно-ресторанної діяльності може сприяти покращенню обслуговування клієнтів, оптимізації внутрішніх процесів та збільшенню конкурентоспроможності. Готельно-ресторанна галузь завжди була відомою своєю конкурентністю та прагненням до вдосконалення обслуговування гостей. Однак у сучасному цифровому і технологічному віці, впровадження інноваційних підходів стає необхідністю для готелів і ресторанів, щоб забезпечити якість обслуговування, залучити нових клієнтів та зберегти лояльність старих. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна галузь | uk_UA |
dc.subject | інновація | uk_UA |
dc.title | Впровадження інноваційних підходів у готельно-ресторанній діяльності: шлях до успіху | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |