Показати скорочений опис матеріалу
Впровадження технологій безконтактного обслуговування у сфері готельно-ресторанної діяльності
dc.contributor.author | Нестеренко, Єлизавета | |
dc.contributor.author | Бойко, Зоя | |
dc.date.accessioned | 2023-11-23T11:43:44Z | |
dc.date.available | 2023-11-23T11:43:44Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Нестеренко Є. Впровадження технологій безконтактного обслуговування у сфері готельно-ресторанної діяльності / Нестеренко Єлизавета, Бойко Зоя // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26–27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 91-92. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165265 | |
dc.description.abstract | Сфера готельно-ресторанного бізнесу є однією з найбільш інноваційних і швидко розвивається в сучасному світі. Розвиток технологій призвів до появи нових способів обслуговування гостей, які дозволяють підвищити комфорт, зручність і безпеку їх перебування в готелях і ресторанах. Одним з найважливіших трендів у сфері готельно-ресторанного бізнесу є впровадження технологій безконтактного обслуговування. Ці технології дозволяють гостям самостійно отримувати послуги без необхідності контактувати з персоналом закладу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | безконтактне обслуговування | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | інновація | uk_UA |
dc.title | Впровадження технологій безконтактного обслуговування у сфері готельно-ресторанної діяльності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |