Repository logo
  • English
  • Yкраї́нська
Log In
New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Матеріали конференцій
  3. Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення
  4. Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26-27 вер. 2023 р., м. Дніпро
  5. Секція 3. Економіка та управління в туристичному бізнесі
  6. Управління підвищенням кваліфікації персоналу ресторанного закладу в контексті концепції кадрової роботи
 
  • Details

Управління підвищенням кваліфікації персоналу ресторанного закладу в контексті концепції кадрової роботи

Date Issued
2023
Author(s)
Зеленюк, Ганна 
Любчук, Ольга 
Abstract
Ресторанний бізнес в Україні не дивлячись на умови повномасштабної війни адаптується до нових реалій функціонування, що проявляється впровадженні змінювальних технологій, трендів, нових вимог споживачів та підвищенням вимог до кваліфікації персоналу ресторанного закладу.
Одним з ключових факторів успіху в цій галузі є кваліфікований персонал, який здатний надавати високий рівень обслуговування. У цьому контексті питання підвищення кваліфікації
персоналу стає особливо актуальним. У цій статті будуть розглянуті важливість підвищення кваліфікації працівників для підтримання конкурентоздатності в сфері обслуговування. Також торкнемося різні посади та вимоги до персоналу у ресторанній галузі. Від керівництва до обслуговуючого персоналу розглянемо освіту та досвід, необхідні для успішної роботи в
цьому секторі.
Subjects

персонал готелю

менеджмент туризму

туризм

File(s)
Loading...
Thumbnail Image
Name

Збірник І Всеукр.конференції-123-125.pdf

Size

227.01 KB

Format

Adobe PDF

Checksum

(MD5):ebc7d02adcdf56e9719fe0a7c2f05626

.

Built with DSpace-CRIS software - Extension maintained and optimized by 4Science

  • End User Agreement
  • Send Feedback
Repository logo COAR Notify