Показати скорочений опис матеріалу
Фактори конкурентоспроможності підприємства готельного господарства
dc.contributor.author | Якименко, Михайло | |
dc.contributor.author | Чайка, Тетяна | |
dc.date.accessioned | 2023-11-24T09:44:48Z | |
dc.date.available | 2023-11-24T09:44:48Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Якименко М. Фактори конкурентоспроможності підприємства готельного господарства / Якименко Михайло, Чайка Тетяна // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26–27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 106-107. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165294 | |
dc.description.abstract | Конкурентоспроможність є дуже актуальною темою для кожного суб’єкта економіки. Можна спостерігати еволюцію концепції від статичної конкурентоспроможності, під час якої конкурентна перевага надається завдяки забезпеченню технічними факторами, до динамічної, ключовими факторами якої є: технічний прогрес, підвищення зарплат і сучасні методи управління. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | готельний бізнес | uk_UA |
dc.title | Фактори конкурентоспроможності підприємства готельного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |