Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorНечеса, Поліна Олегівна
dc.date.accessioned2024-02-19T21:46:30Z
dc.date.available2024-02-19T21:46:30Z
dc.date.issued2023-12
dc.identifier.citationНечеса П.О. Управління конкурентоспроможністю підприємства (за матеріалами ПрАТ «МХП») / П.О. Нечеса. Д. : НТУ «ДП», 2023. с. 97.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/166194
dc.descriptionКваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент організацій і логістика), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю підприємства. Мета роботи – теоретичні, методичні та практичні підходи до управління конкурентоспроможністю підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто сучасний підхід до управління конкурентоспроможністю; оцінено засади формування механізму управління конкурентоспроможністю харчового підприємства; розглянуто особливості формування конкурентних переваг шляхом інноваційного управління підприємством; досліджено фактори впливу на формування конкурентоспроможності птахівництва у регіонах; наведено загальну характеристику ПрАТ «МХП»; розглянуто організацію корпоративної соціальної відповідальності як основної складової конкурентоспроможності ПрАТ «МХП»; проаналізовано економічні та фінансові показники діяльності ПрАТ «МХП»; обґрунтовано основні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства; підвищено конкурентоспроможність ПрАТ «МХП» шляхом маркетингових заходів на основі бренд-підходу; оціненои ефективність запропонованих заходів щодо підвищення конкурентоспроможності ПрАТ «МХП»uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент організацій і логістика), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю підприємства. Мета роботи – теоретичні, методичні та практичні підходи до управління конкурентоспроможністю підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто сучасний підхід до управління конкурентоспроможністю; оцінено засади формування механізму управління конкурентоспроможністю харчового підприємства; розглянуто особливості формування конкурентних переваг шляхом інноваційного управління підприємством; досліджено фактори впливу на формування конкурентоспроможності птахівництва у регіонах; наведено загальну характеристику ПрАТ «МХП»; розглянуто організацію корпоративної соціальної відповідальності як основної складової конкурентоспроможності ПрАТ «МХП»; проаналізовано економічні та фінансові показники діяльності ПрАТ «МХП»; обґрунтовано основні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства; підвищено конкурентоспроможність ПрАТ «МХП» шляхом маркетингових заходів на основі бренд-підходу; оціненои ефективність запропонованих заходів щодо підвищення конкурентоспроможності ПрАТ «МХП»uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectКОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, КОНКУРЕНТНІ ПЕРЕВАГИ, КОНКУРЕНЦІЯ, МАРКЕТИНГОВІ ЗАХОДИ, БРЕНД-ПІДХІДuk_UA
dc.titleУправління конкурентоспроможністю підприємства (за матеріалами ПрАТ «МХП»)uk_UA
dc.title.alternativeManagement of the competitiveness of an enterprise (based on the materials of Private JSC "MHP")uk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail
Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу