Аналіз та оптимізація роботи підприємства сфери громадського харчування
Date Issued
2024-06-20
Author(s)
Павленко, Антон
Abstract
Метою цієї кваліфікаційної роботи є підвищення ефективності роботи підприємства. Для цього необхідно вирішити ряд задач: 1) провести аналіз об’єкту дослідження, та виявити актуальні для нього задачі. 2) провести комплексний аналіз можливих ризиків та запропонувати інструменти антикризового управління бізнес–процесами.
Методи дослідження: аналіз чутливості (уразливості), аналіз сценаріїв, методи аналізу часових рядів, моделювання бізнес–процесів.
Практична цінність отриманих результатів полягає в тому, що запропонована математична модель визначення ефективності діяльності дозволяє розробляти стратегії управління протидії ризикам
File(s)![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
Бак124_ПавленкоАнтон(2024).pdf
Size
1.64 MB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):5345ce67848baeeca3d172d8a80fffb5