Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorШаповалова, Маргарита Максимівна
dc.date.accessioned2024-12-05T19:52:15Z
dc.date.available2024-12-05T19:52:15Z
dc.date.issued2024-06-17
dc.identifier.citationатестаційна робота бакалавра/ Шаповалова М.М. - Дніпро 2024, 92с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168164
dc.description.abstractМетою даної роботи є створення системи автоматичного контролю і управління процесом ферментації, з метою підвищення ефективності виробництва спирту класу "Люкс" з використанням it-технологій. Була розроблена комп'ютерна мережа з використанням вимірювальних пристроїв, таких як датчики температури, рівня ph і вологоміри. Система орієнтована на використання алкогольних напоїв у промисловому виробництві в будь-якій країніuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectКІБЕРФІЗИЧНА СИСТЕМА БАТАРЕЇ БРОДІННЯ, СПИРТ КЛАСА «ЛЮКС», КОМП’ЮТЕРНА МЕРЕЖА, SIEMENS, PLC.uk_UA
dc.title“Кіберфізична система батарей бродіння на лінії з виготовлення спирту класу “Люкс”uk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу