Repository logo
  • English
  • Yкраї́нська
Log In
New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Кваліфікаційні роботи
  3. Механіко-машинобудівний факультет
  4. Кафедра управління на транспорті
  5. Бакалаври
  6. 2022-2023 навчальний рік
  7. Підвищення рівня конкурентоспроможності ПП «Портсі фуд» за рахунок скорочення витрат на доставку продуктів харчування у м. Дніпро
 
  • Details

Підвищення рівня конкурентоспроможності ПП «Портсі фуд» за рахунок скорочення витрат на доставку продуктів харчування у м. Дніпро

Date Issued
2023-06
Author(s)
Бурчак, Д.В. 
Abstract
Мета дослідження - підвищення ефективності транспортного процесу перевезення продуктів харчування постійним клієнтам торгівельної фірми власним рухомим складом для скорочення витрат.
Subjects

РУХОМИЙ СКЛАД

МАРШРУТИЗАЦІЯ

РОЗВІЗНІ МАРШРУТИ

ТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙН...

ТРАНСПОРТНІ ВИТРАТИ

ЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТ

File(s)
Loading...
Thumbnail Image
Name

Бурчак Д. В..pdf

Description
Кваліфікаційна робота
Size

333.2 KB

Format

Adobe PDF

Checksum

(MD5):0f24ee565ccfa9bc29107df2fa3b6086

.

Built with DSpace-CRIS software - Extension maintained and optimized by 4Science

  • End User Agreement
  • Send Feedback
Repository logo COAR Notify