Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorМихайленко, І.І.
dc.date.accessioned2024-12-07T18:52:16Z
dc.date.available2024-12-07T18:52:16Z
dc.date.issued2020-12
dc.identifier.citationМихайленко І.І. Удосконалення системи доставки ковбасної продукції до торгівельної мережі м. Дніпра : кваліфікаційна робота ступеня магістра / І.І. Михайленко - Дніпро : 2020. - 115 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168235
dc.description.abstractМета дослідження -підвищення ефективності транспортного процесу перевезення ковбасної продукції до спеціалізованих малих торгівельних точок м. Дніпра рухомим складом м’ясної фабрики.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectСТРОК ДОСТАВКИuk_UA
dc.subjectРУХОМИЙ СКЛАДuk_UA
dc.subjectМАРШРУТИЗАЦІЯuk_UA
dc.subjectТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИuk_UA
dc.subjectТРАНСПОРТНІ ВИТРАТИuk_UA
dc.subjectЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТuk_UA
dc.titleУдосконалення системи доставки ковбасної продукції до торгівельної мережі м. Дніпраuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу