Repository logo
  • English
  • Yкраї́нська
Log In
New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Кваліфікаційні роботи
  3. Навчально-науковий інститут гуманітарних і соціальних наук
  4. Кафедра філології та мовної комунікації
  5. Магістри
  6. 2024-2025 навчальний рік
  7. Кулінарний рецепт в українському художньому тексті як лінгвокультурний феномен
 
  • Details

Кулінарний рецепт в українському художньому тексті як лінгвокультурний феномен

Date Issued
2024
Author(s)
Цупрова, Анастасія Максимівна 
Abstract
Мета дослідження: вивчити процеси неологізації у сучасних масмедіа,
виявити їхні основні характеристики та вплив на розвиток лексичного складу
української мови.
Одержані висновки та їх новизна полягає в системному аналізі
механізмів творення та функціонування неологізмів у сучасному українському
медіадискурсі, з акцентом на їхню роль у відображенні соціокультурних
трансформацій.
Результати дослідження можуть бути використані для укладання
словників неологізмів, вивчення лексикології та медіалінгвістики, аналізу впливу
нових лексичних одиниць на мовну свідомість, а також для дослідження
соціокультурних змін через мову.
File(s)
Loading...
Thumbnail Image
Name

ДИПЛОМ ЦУПРОВА А.М_.pdf

Size

1.24 MB

Format

Adobe PDF

Checksum

(MD5):ed01573af413a7d5c275b871890c581d

.

Built with DSpace-CRIS software - Extension maintained and optimized by 4Science

  • End User Agreement
  • Send Feedback
Repository logo COAR Notify