Обгрунтування структури і параметрів IoT-системи контролю мікроклімату в виробничих зонах Житомирської кондитерської фабрики ―Житомирські Ласощі
Date Issued
2024-12-25
Author(s)
Гречен, Олексій Сергійович
Abstract
Об'єкт дослідження: мікроклімат в виробничих зонах Житомирської
кондитерської фабрики ―Житомирські Ласощі‖.
Мета: розробити програмно-технічне рішення систем иконтролю
мікроклімату в виробничих зонах Житомирської кондитерської фабрики
―Житомирські Ласощі‖ для підвищення стабільності умов виробництва та
якості продукції.
кондитерської фабрики ―Житомирські Ласощі‖.
Мета: розробити програмно-технічне рішення систем иконтролю
мікроклімату в виробничих зонах Житомирської кондитерської фабрики
―Житомирські Ласощі‖ для підвищення стабільності умов виробництва та
якості продукції.
Subjects
File(s)![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
Гречен_О.С_123м-23-1_ПЗ.pdf
Size
1.54 MB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):4e475609fe09f2a4ecc3af428a590ccc