Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorПрокопенко, Арина Денисівна
dc.date.accessioned2025-01-28T16:42:47Z
dc.date.available2025-01-28T16:42:47Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.citationПрокопенко А. Д. Розробка та обґрунтування заходів щодо покращення показників діяльності підприємства ТОВ «Кондитерська фабрика «Стимул» : кваліфікаційна дипломна робота. – Дніпро: Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», 2024 – 80 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169399
dc.description.abstractМета кваліфікаційної роботи полягає в теоретичному обґрунтуванні, виробленні науково-методичних засад та практичних пропозицій, спрямованих на покращення показників діяльності підприємства. Для досягнення поставленої мети у роботі вирішені наступні завдання:  визначено сутність та види ефективності;  розглянуто основні показники ефективності діяльності підприємства;  досліджено фактори підвищення ефективності діяльності підприємства;  надано характеристику ТОВ «Кондитерська фабрика «Стимул»;  проаналізовано фінансовий стан підприємства;  проведено управлінський аналіз ТОВ «Кондитерська фабрика «Стимул»;  представлено комплекс заходів, що пропонуються для покращення показників діяльності підприємства;  обґрунтовано економічну ефективність запропонованих заходів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectНАССРuk_UA
dc.subjectБРАКuk_UA
dc.subjectЕФЕКТИВНІСТЬuk_UA
dc.subjectПРИБУТОКuk_UA
dc.subjectЗЕФІРuk_UA
dc.subjectРЕНТАБЕЛЬНІСТЬuk_UA
dc.subjectІНВЕСТИЦІЇuk_UA
dc.subjectТЕРМІН ОКУПНОСТІuk_UA
dc.subjectКОНДИТЕРСЬКА ГАЛУЗЬuk_UA
dc.titleРозробка та обґрунтування заходів щодо покращення показників діяльності підприємства ТОВ «Кондитерська фабрика «Стимул»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail
Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу