Показати скорочений опис матеріалу
Розробка та обґрунтування заходів щодо покращення показників діяльності підприємства ТОВ «Кондитерська фабрика «Стимул»
dc.contributor.author | Прокопенко, Арина Денисівна | |
dc.date.accessioned | 2025-01-28T16:42:47Z | |
dc.date.available | 2025-01-28T16:42:47Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Прокопенко А. Д. Розробка та обґрунтування заходів щодо покращення показників діяльності підприємства ТОВ «Кондитерська фабрика «Стимул» : кваліфікаційна дипломна робота. – Дніпро: Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», 2024 – 80 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169399 | |
dc.description.abstract | Мета кваліфікаційної роботи полягає в теоретичному обґрунтуванні, виробленні науково-методичних засад та практичних пропозицій, спрямованих на покращення показників діяльності підприємства. Для досягнення поставленої мети у роботі вирішені наступні завдання: визначено сутність та види ефективності; розглянуто основні показники ефективності діяльності підприємства; досліджено фактори підвищення ефективності діяльності підприємства; надано характеристику ТОВ «Кондитерська фабрика «Стимул»; проаналізовано фінансовий стан підприємства; проведено управлінський аналіз ТОВ «Кондитерська фабрика «Стимул»; представлено комплекс заходів, що пропонуються для покращення показників діяльності підприємства; обґрунтовано економічну ефективність запропонованих заходів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | НАССР | uk_UA |
dc.subject | БРАК | uk_UA |
dc.subject | ЕФЕКТИВНІСТЬ | uk_UA |
dc.subject | ПРИБУТОК | uk_UA |
dc.subject | ЗЕФІР | uk_UA |
dc.subject | РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ | uk_UA |
dc.subject | ІНВЕСТИЦІЇ | uk_UA |
dc.subject | ТЕРМІН ОКУПНОСТІ | uk_UA |
dc.subject | КОНДИТЕРСЬКА ГАЛУЗЬ | uk_UA |
dc.title | Розробка та обґрунтування заходів щодо покращення показників діяльності підприємства ТОВ «Кондитерська фабрика «Стимул» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |