Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorГоробець, Єлизавета Юріївна
dc.date.accessioned2025-01-29T14:54:58Z
dc.date.available2025-01-29T14:54:58Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationГоробець Є. Ю. Доопрацювання методики знайдення рівноважних цін в діяльності ресторану “Italyian Bakery” в умовах декількох норм прибутковості : кваліфікаційна дипломна робота. – Дніпро: Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», 2022 – 86 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169404
dc.description.abstractМета і завдання дослідження. Доопрацювання методики оптимізаційної моделі яка б дала змогу в умовах сталої норми прибутковості, яка є різною для різних груп товарів, збільшити прибуток за рахунок перерозподілу цін у діяльності ТОВ «Італіан Бейкері». Конкретизація задач дослідження: 1. Розглянути теоретичні аспекти та методологію ціноутворення; 2. Провести аналіз показників прибутку та рентабельності об'єкта дослідження та виявити фактори, що впливають на зміну прибутку та рентабельності; 3. Розробити оптимізаційну модель рівноважних цін в умовах декількох норм прибутковості. Оцінити ефективність моделі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗuk_UA
dc.subjectОПТИМІЗАЦІЯuk_UA
dc.subjectЕКОНОМІКО-МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯuk_UA
dc.subjectНОРМА ПРИБУТКОВОСТІuk_UA
dc.subjectФУДКОСТuk_UA
dc.subjectЦІНАuk_UA
dc.titleДоопрацювання методики знайдення рівноважних цін в діяльності ресторану “Italyian Bakery” в умовах декількох норм прибутковостіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail
Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу