Показати скорочений опис матеріалу
Доопрацювання методики знайдення рівноважних цін в діяльності ресторану “Italyian Bakery” в умовах декількох норм прибутковості
dc.contributor.author | Горобець, Єлизавета Юріївна | |
dc.date.accessioned | 2025-01-29T14:54:58Z | |
dc.date.available | 2025-01-29T14:54:58Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Горобець Є. Ю. Доопрацювання методики знайдення рівноважних цін в діяльності ресторану “Italyian Bakery” в умовах декількох норм прибутковості : кваліфікаційна дипломна робота. – Дніпро: Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», 2022 – 86 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169404 | |
dc.description.abstract | Мета і завдання дослідження. Доопрацювання методики оптимізаційної моделі яка б дала змогу в умовах сталої норми прибутковості, яка є різною для різних груп товарів, збільшити прибуток за рахунок перерозподілу цін у діяльності ТОВ «Італіан Бейкері». Конкретизація задач дослідження: 1. Розглянути теоретичні аспекти та методологію ціноутворення; 2. Провести аналіз показників прибутку та рентабельності об'єкта дослідження та виявити фактори, що впливають на зміну прибутку та рентабельності; 3. Розробити оптимізаційну модель рівноважних цін в умовах декількох норм прибутковості. Оцінити ефективність моделі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ | uk_UA |
dc.subject | ОПТИМІЗАЦІЯ | uk_UA |
dc.subject | ЕКОНОМІКО-МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ | uk_UA |
dc.subject | НОРМА ПРИБУТКОВОСТІ | uk_UA |
dc.subject | ФУДКОСТ | uk_UA |
dc.subject | ЦІНА | uk_UA |
dc.title | Доопрацювання методики знайдення рівноважних цін в діяльності ресторану “Italyian Bakery” в умовах декількох норм прибутковості | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |