Показати скорочений опис матеріалу
Удосконалення маркетингової діяльності аграрного підприємства
dc.contributor.author | Пелипенко, Маргарита | |
dc.date.accessioned | 2025-03-01T19:00:40Z | |
dc.date.available | 2025-03-01T19:00:40Z | |
dc.date.issued | 2024-06-28 | |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169638 | |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі здійснено комплексний аналіз маркетингової діяльності підприємств в умовах сучасного ринкового середовища на прикладі підприємства ВПК-АГРО. Надано характеристику підприємства, виконується детальний аналіз діяльності підприємства ТОВ ВПК-АГРО, його маркетингових стратегій та їхнього впливу на ринкову позицію. Також розглянуто основні проблеми, з якими стикається підприємство у впровадженні маркетингових стратегій, та надаються рекомендації для їх подолання. Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення інструментальної структури комплексу маркетингу для підприємства ВПК-АГРО для підвищення його конкурентоспроможності на ринку. Це включає розробку ефективних маркетингових стратегій та інструментів, які дозволять підприємству краще відповідати на виклики сучасного ринку, адаптуватися до змінних умов, залучати нових клієнтів і утримувати існуючих. Об'єктом дослідження є процес маркетингової діяльності підприємства ВПК-АГРО, під час якого виникає потреба у формуванні ефективного комплексу маркетингу. Предметом дослідження виступає теоретико-методичні положення та інструменти маркетинг-міксу, спрямовані на підвищення конкурентних переваг підприємства ВПК-АГРО. Положення, що захищаються: ефективність застосування елементів маркетинг-міксу на прикладі ТОВ «ВПК-АГРО», результативність впровадження різних маркетингових стратегій з чітко визначеними цілями, завданнями та методами їх досягнення для підвищення конкурентоспроможності підприємства. Взаємозв’язок з іншими роботами: кваліфікаційна робота має тісний зв’язок зі звітом з передатестаційної практики бакалавра. Результати роботи можуть бути впроваджені в діяльність ТОВ «ВПК-АГРО» та інших підприємств для оптимізації маркетингових досліджень та аналітичних процесів. Соціально-економічна ефективність цієї роботи полягає у підвищенні конкурентоспроможності підприємств, збільшенні прибутку та створенні нових робочих місць, що відбуватиметься внаслідок використання ефективних маркетингових стратегій. Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розроблення: Робота пропонує стратегії для підвищення ефективності маркетинг-міксу у ВПК Агро, включаючи вдосконалення продуктів, оптимізацію цін, інтенсифікацію промоцій та управління розподілом. Рекомендації також охоплюють використання цифрових технологій для збільшення комунікації зі споживачами, участь у виставках для підвищення впізнаваності бренду та інвестиції у сталий розвиток і екологію. У роботі використано такі методи досліджень: ; PEST-аналіз, IFAS-аналіз, SWOT-аналіз, порівняльний аналіз, аналіз конкурентів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | МАРКЕТИНГ-МІКС, СТРАТЕГІЇ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ, ЦІЛІ І ЗАВДАННЯ. | uk_UA |
dc.title | Удосконалення маркетингової діяльності аграрного підприємства | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Захист у 2023-2024 навчальному році [65]
Кваліфікаційні роботи студентів 2024 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври