Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorЛиман, Аліса
dc.date.accessioned2025-03-01T19:50:23Z
dc.date.available2025-03-01T19:50:23Z
dc.date.issued2024-12-13
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169666
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – процес маркетингової діяльності підприємства ТОВ «Малбі Фудс». Предмет дослідження – теоретико-методичні положення щодо маркетингової стратегії підприємства на кондитерському ринку. Мета роботи – удосконалення теоретико-методичних аспектів формування маркетингової стратегії підприємства на кондитерському ринку. Методи дослідження: методи стратегічного аналізу (SWOT, IFAS, EFAS, PEST, матриця Ансоффа); методи маркетингових досліджень (кабінетний аналіз, опитування, анкетування); економічний аналіз та статистичні методи для обробки результатів досліджень. Емпірична база дослідження – фінансова та управлінська звітність ТОВ «Малбі Фудс» за 2021-2023 роки, маркетингові дослідження споживачів, статистичні та економічні дані щодо ринку кондитерської продукції України та світових тенденцій. Основні результати роботи: Узагальнено теоретичні основи маркетингових стратегій підприємств. Проведено аналіз маркетингової діяльності ТОВ «Малбі Фудс», визначено основні проблеми та бар’єри в просуванні продукції, зокрема через обмежений бюджет на маркетинг у порівнянні з конкурентами. Виявлено перспективні напрямки розвитку компанії шляхом сегментації ринку, покращення позиціонування брендів, оптимізації асортименту та розробки рекомендацій для коригування маркетингової стратегії. Сфера застосування результатів – вдосконалення маркетингових стратегій для підприємств кондитерської промисловості, зокрема для ТОВ «Малбі Фудс». Економічна ефективність - підвищення конкурентоспроможності продукції, зростання прибутковості за рахунок оптимізації маркетингових заходів, ефективнішого позиціонування товарів та охоплення нових цільових сегментів ринку. Значимість роботи – розроблені рекомендації щодо коригування маркетингової стратегії дозволяють підприємству підвищити впізнаваність брендів, розширити ринкові частки та покращити фінансові показники в умовах обмеженого маркетингового бюджету.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectМАРКЕТИНГОВА СТРАТЕГІЯ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, СПОЖИВЧИЙ РИНОК, ПОЗИЦІОНУВАННЯ, МАРКЕТИНГОВЕ ДОСЛІДЖЕННЯ, АНАЛІЗ РИНКУ, РОЗВИТОК, ЕФЕКТИВНІСТЬuk_UA
dc.titleМаркетингова стратегія підприємства на ринку кондитерських виробівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу