Перегляд Періодичні видання НТУ "Дніпровська політехніка" по темі "декоративні властивості"
Зараз показуються 1-2 з 2
-
Критерії оцінки якості бурштину на основі принципу порівняння зі споживчими властивостями
(Видавництво НТУ "ДП", 2021)Мета. Ознайомлення з новою методикою оцінки якості бурштину-сирцю на основі принципу порівняння властивостей сировини зі споживчими властивостями виробів. Методика. В роботі використані загальнонаукові та спеціальні методи ... -
Типи, різновиди та критерії оцінювання якості перлів
(2023)В роботі використані загальнонаукові та спеціальні методи дослідження – теоретичні (аналіз, узагальнення, порівняння), гемологічні та економічні. Основна частина роботи базується на аналізі літературних джерел, інформації ...