Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155924
Назва: Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю продукції (за матеріалами ТОВ «Техмолпром»)
Інші назви: Substantiation of effectiveness of managerial solution in production competitiveness management (based on the materials of LLC “Techmolprom”)
Автори: Шелудько, Анастасія Вячеславівна
Ключові слова: КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ, УПРАВЛІННЯ, ПІДПРИЄМСТВО, УПРАВЛІНСЬКЕ РІШЕННЯ, ЕФЕКТИВНІСТЬ
Дата публікації: чер-2020
Бібліографічний опис: Шелудько А.В. Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю продукції (за матеріалами ТОВ «Техмолпром») / А.В. Шелудько. – Д. : НТУ «ДП», 2020. – 50 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю продукції підприємства ТОВ «Техмолпром». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто Сутність конкурентоспроможності продукції, проаналізовано Фактори конкурентоспроможності продукції; досліджено Система забезпечення конкурентоспроможності продукції; наведено загальну характеристику ТОВ «Техмолпром»; проаналізовано основні техніко-економічні показник його діяльності; здійснено аналіз конкурентоспроможності продукції підприємства; запропоновано шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства; обгрунтовано економічну доцільність запропонованих заходів щодо підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства
Опис: Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю продукції підприємства ТОВ «Техмолпром». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто Сутність конкурентоспроможності продукції, проаналізовано Фактори конкурентоспроможності продукції; досліджено Система забезпечення конкурентоспроможності продукції; наведено загальну характеристику ТОВ «Техмолпром»; проаналізовано основні техніко-економічні показник його діяльності; здійснено аналіз конкурентоспроможності продукції підприємства; запропоновано шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства; обгрунтовано економічну доцільність запропонованих заходів щодо підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155924
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титули .pdf243,8 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Робота Шелудько.rar535,36 kBUnknownПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.