Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161058
Назва: Теорія ймовірності та математична статистика для економістів. З елементами електронних таблиць
Автори: Пістунов, І. М.
Лобова, Н. В.
Ключові слова: ймовірність;дискретна випадкова величина;безперервна випадкова величина;математична статистика
Дата публікації: 2005
Видавництво: Видавництво НГУ
Бібліографічний опис: Пістунов І. М. Теорія ймовірності та математична статистика для економістів. З елементами електронних таблиць: навч. посіб. / І. М. Пістунов, Н. В. Лобова ; Національний гірничий університет. – Дніпропетровськ : НГУ, 2005. – 110 с.
Короткий огляд (реферат): Подано теорію та приклади розв’язання задач з розрахунку ймовірностей та числових характеристик дискретних та безперервних випадкових величин. Основи математичної статистики містять визначення числових характеристик та рівень їх достовірності. Кожен розділ містить теорію, приклади розв’язання та індивідуальні завдання для закріплення отриманих знань. Наведено приклади застосування основних положень теорії ймовірності та математичної статистики в економіці. Розділи закінчуються методичними вказівками по розрахунках на комп’ютері за наведеними формулами. Призначено для студентів вищих навчальних закладів і може бути корисним для викладачів, які застосовують теорію ймовірностей та математичну статистику у власних курсах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161058
Розташовується у зібраннях:РВВ-2005

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pistunov_TU_ma_MC.pdf1,14 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.