Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165242
Назва: | Сучасні методи управління розвитком персоналу організацій готельно-ресторанного бізнесу |
Автори: | Куркуріна, Марія Стригуль, Лариса |
Ключові слова: | готельно-ресторанний бізнес;управління розвитком персоналу |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Куркуріна М. Сучасні методи управління розвитком персоналу організацій готельно-ресторанного бізнесу / Куркуріна Марія, Стригуль Лариса // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26–27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 82-84. |
Короткий огляд (реферат): | Управління розвитком персоналу є одним з ключових аспектів успіху готельно-ресторанного бізнесу. Вони допомогають забезпечити високий рівень обслуговування клієнтів та суттєво впливають на конкурентні переваги підприємства. Через якісне управління персоналом, та сприяння їх розвитку, співробітники працюють якісніше, швидше, та із більшим задоволенням, що суттєво впливає на успіх підприємства в цілому. Для ефективного управління розвитком персоналу організацій готельно-ресторанного підприємства, перше що має зробити керівник, чи менеджер по роботі з персоналом- знайти підхід до колективу та оцінити їх потреби. Найкращий спосіб вирішення цього завдання- використання анкет, або проведення інтерв’ю для визначення навичок і знань, потрібних для ефективного функціонування готелю чи ресторану. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165242 |
Розташовується у зібраннях: | Секція 2. Інноваційні підходи у сфері готельно-ресторанної справи |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник І Всеукр.конференції-82-84.pdf | 228,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.