Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165425
Назва: | Маркетингове забезпечення виведення нового товару на ринок у площині сталого розвитку |
Автори: | Цюпа, Галина |
Ключові слова: | МАРКЕТИНГОВИЙ АНАЛІЗ, РИНОК МІНЕРАЛЬНОЇ ВОДИ, ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО, МАРКЕТИНГОВА ДІЯЛЬНІСТЬ |
Дата публікації: | 9-чер-2023 |
Короткий огляд (реферат): | У кваліфікаційній роботі проаналізовано теоретичні основи маркетингового забезпечення виведення нового товару на ринок: сутність маркетингової діяльності підприємства і складові маркетинг-мікс, зміст і особливості виведення нового товару на ринок, теоретичні основи проведення маркетингових досліджень, сутність концепції маркетингу сталого розвитку. Також наведено характеристику та аналіз фінансово-економічної діяльності ПрАТ МЗМВ «Оскар», аналіз маркетингової діяльності підприємства, ринку мінеральної води України, зовнішнього середовища підприємства, аналіз сегментування і позиціонування товарів підприємства з урахуванням концепції маркетингу сталого розвитку. Об’єкт розроблення: процес маркетингової діяльності підприємства «ПрАТ МЗМВ «ОСКАР». Предмет кваліфікаційної роботи – теоретико-методичні аспекти маркетингового забезпечення виведення нового товару на ринок у площині сталого розвитку. Мета кваліфікаційної роботи: є висвітлення й удосконалення маркетингового забезпечення виведення нового товару на ринок у площині сталого розвитку. Положення, що захищаються: в умовах сталого розвитку підприємству слід розглянути можливість виведення нового товару на ринок. Результати роботи можуть бути використані брендом «Моршинська» для розглядання можливості виведення нового смаку води. Робота має застосування у сфері маркетингової діяльності підприємства ПрАТ МЗМВ «Оскар». Соціально-економічна ефективність роботи полягає у доведенні доцільності використання маркетингу сталого розвитку підприємствами України. Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розроблення: розглядати роботу як можливий новий крок у виробництві води. У роботі використано такі методи досліджeнь: опитування при здійсненні збору первинної маркетингової інформації і для оцінки ставлення споживача до продукту. STEP-, IFAS-, SNW-аналізи, з метою дослідження факторів маркетингового середовища; а також матриця БКГ. Інформаційною базою дослідження є основні теоретичні роботи та дослідження провідних зарубіжних та українських вчених у галузі маркетингового стратегічного планування, ціноутворення і маркетингу сталого розвитку. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165425 |
Розташовується у зібраннях: | 2023 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Цюпа.pdf | 2,16 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.