Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169242
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іванова, Олександра Олегівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-19T13:28:19Z | - |
dc.date.available | 2025-01-19T13:28:19Z | - |
dc.date.issued | 2024-06 | - |
dc.identifier.citation | Іванова О.О. Формування конкурентних переваг підприємства на засадах соціальної відповідальності та корпоративної культури (за матеріалами ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен») / О.О. Іванова. – Д. : НТУ «ДП», 2024. – 79 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169242 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2024. Об’єкт дослідження – процес управління діяльністю підприємства. Мета роботи – теоретико-методичне обґрунтування та розробка управлінських рішень щодо формування конкурентних переваг підприємства на засадах соціальної відповідальності та корпоративної культури. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у вивченні наукових поглядів на зміст понять «конкурентні переваги», «конкурентоспроможність», «соціальна відповідальність», «корпоративна культура» та виявленні їхнього взаємозв’язку; проведенні аналізу ефективності управління ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен» за основними показниками господарської діяльності та виявленні конкурентних переваг підприємства на підставі оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства та його продукції; обґрунтуванні етапів розробки Кодексу корпоративної поведінки та його розробці з урахуванням особливостей підприємства та середовища господарювання; обґрунтуванні заходів в сфері соціальної відповідальності підприємства, оцінці їхньої ефективності та впливу на конкурентні переваги. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | КОНКУРЕНТНІ ПЕРЕВАГИ, СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ, КОРПОРАТИВНА КУЛЬТУРА, КОДЕКС КОРПОРАТИВНОЇ ПОВЕДІНКИ, ЦІННОСТІ. | uk_UA |
dc.title | Формування конкурентних переваг підприємства на засадах соціальної відповідальності та корпоративної культури (за матеріалами ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен») | uk_UA |
dc.title.alternative | Formation of competitive advantages of an enterprise based on social responsibility and corporate culture (based on the materials of Private JSC “Kyiv Confectionery Factory “Roshen”) | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2023-2024 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Іванова.pdf | 2,02 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Титул_Іванова.pdf | 300,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.