Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169242
Назва: | Формування конкурентних переваг підприємства на засадах соціальної відповідальності та корпоративної культури (за матеріалами ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен») |
Інші назви: | Formation of competitive advantages of an enterprise based on social responsibility and corporate culture (based on the materials of Private JSC “Kyiv Confectionery Factory “Roshen”) |
Автори: | Іванова, Олександра Олегівна |
Ключові слова: | КОНКУРЕНТНІ ПЕРЕВАГИ, СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ, КОРПОРАТИВНА КУЛЬТУРА, КОДЕКС КОРПОРАТИВНОЇ ПОВЕДІНКИ, ЦІННОСТІ. |
Дата публікації: | чер-2024 |
Бібліографічний опис: | Іванова О.О. Формування конкурентних переваг підприємства на засадах соціальної відповідальності та корпоративної культури (за матеріалами ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен») / О.О. Іванова. – Д. : НТУ «ДП», 2024. – 79 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2024. Об’єкт дослідження – процес управління діяльністю підприємства. Мета роботи – теоретико-методичне обґрунтування та розробка управлінських рішень щодо формування конкурентних переваг підприємства на засадах соціальної відповідальності та корпоративної культури. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у вивченні наукових поглядів на зміст понять «конкурентні переваги», «конкурентоспроможність», «соціальна відповідальність», «корпоративна культура» та виявленні їхнього взаємозв’язку; проведенні аналізу ефективності управління ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен» за основними показниками господарської діяльності та виявленні конкурентних переваг підприємства на підставі оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства та його продукції; обґрунтуванні етапів розробки Кодексу корпоративної поведінки та його розробці з урахуванням особливостей підприємства та середовища господарювання; обґрунтуванні заходів в сфері соціальної відповідальності підприємства, оцінці їхньої ефективності та впливу на конкурентні переваги. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169242 |
Розташовується у зібраннях: | 2023-2024 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Іванова.pdf | 2,02 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Титул_Іванова.pdf | 300,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.