Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169265
Назва: Обґрунтування управлінських рішень з впровадження інноваційних технологій (за матеріалами ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»)
Інші назви: Substantiation of managerial decisions on the implementation of innovative technologies (based on the materials of LLC “Globyno Meat Processing Plant”)
Автори: Білоград, Юлія Олександрівна
Ключові слова: ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ, ІННОВАЦІЙНИЙ ПРОЦЕС, УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЯМИ, РИНОК КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
Дата публікації: чер-2024
Бібліографічний опис: Білоград Ю.О. Обґрунтування управлінських рішень з впровадження інноваційних технологій (за матеріалами ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»)  / Ю.О. Білоград – Д. : НТУ «ДП», 2024. – 81 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2024. Об’єктом розроблення виступає процес впровадження інноваційних технологій на підприємстві. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка управлінських рішень у сфері впровадження інноваційних технологій. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнено теоретичні основи впровадження інновацій; проаналізовано діяльність ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»; досліджено стан ринку м'яса, м’ясопродуктів та ковбасних виробів в Україні; обґрунтовано управлінські рішення з впровадження інноваційних технологій у ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат» та визначено економічну ефективність запропонованих рекомендацій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169265
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Білоград.pdf38,8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Титул_Білоград.pdf147,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.