Показати скорочений опис матеріалу
Особливості маркетингу в гостельно-ресторанному бізнесі
dc.contributor.author | Коваль, Єлизавета | |
dc.contributor.author | Стригуль, Лариса | |
dc.date.accessioned | 2023-11-22T12:26:30Z | |
dc.date.available | 2023-11-22T12:26:30Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Коваль Є. Особливості маркетингу в гостельно-ресторанному бізнесі / Коваль Єлизавета, Стригуль Лариса// Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26–27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 78-81. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165240 | |
dc.description.abstract | Багато закладів готельно-ресторанного господарства здійснюють маленькі витрати на рекламні компанії, закривають маркетингові секції та перестають розвивати свою діяльність, через це втрачаючи наявних споживачів.Існують декілька основних етапів маркетингових процесів для саме підприємства готельно-ресторанного господарства, які допомагають визначити переваги суб’єктів готельно-ресторанного бізнесу та корисні моменти на будь-якому етапі розвитку бренду, починаючи з формування ідеї самого закладу та закінчуючи ребрендингом з розширенням. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | готельний бізнес | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | сегментація ринку | uk_UA |
dc.subject | маркетинг | uk_UA |
dc.title | Особливості маркетингу в гостельно-ресторанному бізнесі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |