Сучасні методи управління розвитком персоналу організацій готельно-ресторанного бізнесу
Mostra/ Apri
Data
2023Autore
Куркуріна, Марія
Стригуль, Лариса
Metadata
Mostra tutti i dati dell'itemAbstract
Управління розвитком персоналу є одним з ключових аспектів успіху готельно-ресторанного бізнесу. Вони допомогають забезпечити високий рівень обслуговування клієнтів та суттєво
впливають на конкурентні переваги підприємства. Через якісне управління персоналом, та сприяння їх розвитку, співробітники працюють якісніше, швидше, та із більшим задоволенням,
що суттєво впливає на успіх підприємства в цілому. Для ефективного управління розвитком персоналу організацій готельно-ресторанного підприємства, перше що має зробити керівник, чи менеджер по роботі з персоналом- знайти підхід до колективу та оцінити їх потреби. Найкращий спосіб вирішення цього завдання- використання анкет, або проведення інтерв’ю для визначення навичок і знань, потрібних для ефективного функціонування готелю чи ресторану.