Система підтримки прийняття рішень з управління запасами в рамках підприємства "Цепі"
Date Issued
2019
Author(s)
Єременко, В.
Єременко, Валерія
Abstract
Об’єкт дослідження: процес управління запасами ресурсів закладу громадського харчування
Предмет дослідження: засоби підвищення ефективності роботи закладу і оптимізація закупівлі ресурсів
Мета дослідження: підвищення ефективності роботи підприємства шляхом аналізу його функціонування, технологій отримання продукції, виявлення можливостей раціональної закупівлі інгредієнтів для продуктів, що пропонує підприємство, оптимізації плану реалізації сумішей
Методи дослідження: методи оптимізації, задачі цілочисельного лінійного програмування, задачі управління запасами
File(s)![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
Диплом_бакалавр_ЕременкоВ(спец_124).pdf
Description
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи бакалавра напряму підготовки 124 Системний аналіз
Size
178.96 KB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):aeb00e27959d2a0ac445cf349ca7de5c