Repository logo
  • English
  • Yкраї́нська
Log In
New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Кваліфікаційні роботи
  3. Фінансово-економічний факультет
  4. Кафедра маркетингу
  5. Бакалаври
  6. 2023 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври
  7. Дослідження поведінки споживачів закладу громадського харчування
 
  • Details

Дослідження поведінки споживачів закладу громадського харчування

Date Issued
2023-06-09
Author(s)
Васильєва, Катерина 
Abstract
Об’єктом дослідження виступає маркетингова діяльність підприємства на ринку громадського харчування.
Мета дослідження – визначення факторів, що впливають на формування поведінки споживачів закладів на ринку послуг громадського харчування.
Під час виконання кваліфікаційної роботи було досліджено особливості поведінки споживачів підприємства, що діє на ринку громадського харчування. Також було проаналізовано внутрішнє та зовнішнє середовища підприємства, проведено IFAS-, EFAS- та PEST-аналіз , визначено напрямки реалізації сильних сторін закладу, провівши SWOT-аналіз; було проведено такі маркетингові дослідження: анкетування, фокус-групи.
На основі проведених досліджень було сформульовано рекомендації для підвищення рівня завантаженості закладу в ранкові години. Більш того, з метою підвищення впізнаваності кафе було адаптовано контент закладу в соціальних мережах, що швидко дало свої результати у вигляді підвищення охоплень та збільшення взаємодії користувачів з акаунтом.
Кваліфікаційна робота має тісний зв’язок з виконаним курсовим проєктом з маркетингового дослідження.
Subjects

МАРКЕТИНГОВЕ ДОСЛІДЖЕ...

File(s)
Loading...
Thumbnail Image
Name

Васильєва.pdf

Size

1.93 MB

Format

Adobe PDF

Checksum

(MD5):c7cc781d58f517cd0021c0cbf2ca3d72

.

Built with DSpace-CRIS software - Extension maintained and optimized by 4Science

  • End User Agreement
  • Send Feedback
Repository logo COAR Notify