Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorЯкушенко, Д. В.
dc.contributor.authorЧерниш, О. О.
dc.date.accessioned2020-02-05T07:58:43Z
dc.date.available2020-02-05T07:58:43Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationЯкушенко Д. В. Моніторинг продуктів на вміст нітратів різних мереж продовольчих товарів / Якушенко Д. В., Черниш О. О. // Молодь : наука та інновації : матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 27 листоп. – 03 груд. 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т. 10. – С. 77–78.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/154920
dc.description.abstractЗ продуктами харчування у організм людини потрапляють поживні речовини для подальшої життєдіяльності людини. Харчування забезпечує нормальний розвиток організму, сприяє профілактиці захворювань, продовженню життя і створює умови для адекватної адаптації людини до навколишнього середовища. Успішне розв'язання проблеми харчування залежить від створення умов для виготовлення якісних і безпечних продуктів харчування. Набір продуктів, необхідний людині на певний період часу розподілятися так: 50% - на вуглеводи, 20% - білки i 30% - жири. Отже 50% калорій, які ми вживаємо, щоденно приходиться на вуглеводи. Вуглеводи складають основу наших харчових продуктів, таких, як свіжі фрукти, овочі, боби, горох, картопля, кукурудза, хліб, вівсяна каша, рис.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherНаціональний технічний університет «Дніпровська політехніка»ru_RU
dc.subjectмоніторинг продуктівru_RU
dc.subjectмониторинг продуктовru_RU
dc.subjectвміст нітратівru_RU
dc.subjectсодержание нитратовru_RU
dc.subjectпродовольчі товариru_RU
dc.subjectпродовольственные товарыru_RU
dc.titleМоніторинг продуктів на вміст нітратів різнихмереж продовольчих товарівru_RU
dc.typeArticleru_RU
dc.identifier.udk502.3/7ru_RU


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу