Перегляд Наукова весна – 2019 : матеріали Х Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 25-26 квітня 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т. 10. – 179 c. по темі "кисломолочний продукт"
    • Дослідження споживчих якостей йогуртів та їх значення в харчуванні 

      Лобанова, О. О.; Марченко, В. О.; Гуменюк, Л. М. (НТУ «Дніпровська політехніка", 2019)
      На здоров’я людини впливає багато причин. Одна із них –це фактор харчування. Йогурт відноситься до корисних для здоров’я людини продуктів. Оскільки компоненти і ферменти, які містяться в йогурті сприяють ...