Показати скорочений опис матеріалу
Удосконалення організації перевезення хлібобулочних виробів в торгівельну мережу супермаркетів м.Києва
dc.contributor.author | Снісар, Вадим | |
dc.date.accessioned | 2020-07-11T13:20:18Z | |
dc.date.available | 2020-07-11T13:20:18Z | |
dc.date.issued | 2020-06 | |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155523 | |
dc.description.abstract | Метою кваліфікаційної роботи є розгляд питань щодо удосконалення організації транспортного процесу перевезень хлібобулочних виробів, визначення основних ТЕП роботи рухомого складу. Також буде виконано аналіз існуючої організації перевезень хлібобулочних виробів на ПВХБВ; визначення факторів, що впливають на підвищення продуктивності вантажних автомобільних перевезень хлібобулочних виробів в торгівельну мережу магазинів м. Києва; буде обрано ефективний РС для перевезення відповідного типу вантажу і необхідну кількість його для виконання перевезень; буде розраховано раціональні маршрути руху ТЗ та ін. Одним із головних завдань проведеного дослідження є пропозиції щодо удосконалення транспортного процесу та визначення економічного ефекту від запропонованих заходів. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | НТУ "ДП" | ru_RU |
dc.subject | ХЛІБОБУЛОЧНІ-ВИРОБИ, МАРКЕТИНГОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ, ВАНТАЖНИЙ АВТОМОБІЛЬ, ЗАСІБ ПАКЕТУВАННЯ, МАРШРУТ, ГРАФІК РОБОТИ, ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ | ru_RU |
dc.title | Удосконалення організації перевезення хлібобулочних виробів в торгівельну мережу супермаркетів м.Києва | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |