Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorКривошлик, Анастасія Сергіївна
dc.date.accessioned2020-07-28T11:36:02Z
dc.date.available2020-07-28T11:36:02Z
dc.date.issued2020-06
dc.identifier.citationКривошлик А.С. Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління потенціалом конкурентоспроможності підприємства (за матеріалами ТОВ «Молочна компанія «Галичина») / А.С. Кривошлик. – Д. : НТУ «ДП», 2020. – 68 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155810
dc.descriptionОб’єкт дослідження – процес управління потенціалом конкурентоспроможності підприємства. Мета кваліфікаційної роботи – обґрунтування теоретичних, методичних основ і прикладних аспектів управління потенціалом конкурентоспроможності підприємства і розробка заходів щодо його підвищення. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у та- кому: досліджено теоретично-методологічні основи управління потенціалом конкурентоспроможності підприємства; проаналізовано господарську діяльність ТОВ «Молочна компанія «Галичина»; виконано галузевий аналіз ринку; проведено аналіз конкурентоспроможності продукції; виконано оцінку конкурентоспроможності підприємства на основі інтегрального показника; розроблено заходи щодо підвищення потенціалу конкурентоспроможності досліджуваного підприємства; виконано економічну оцінку ефективності заходів.ru_RU
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – процес управління потенціалом конкурентоспроможності підприємства. Мета кваліфікаційної роботи – обґрунтування теоретичних, методичних основ і прикладних аспектів управління потенціалом конкурентоспроможності підприємства і розробка заходів щодо його підвищення. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у та- кому: досліджено теоретично-методологічні основи управління потенціалом конкурентоспроможності підприємства; проаналізовано господарську діяльність ТОВ «Молочна компанія «Галичина»; виконано галузевий аналіз ринку; проведено аналіз конкурентоспроможності продукції; виконано оцінку конкурентоспроможності підприємства на основі інтегрального показника; розроблено заходи щодо підвищення потенціалу конкурентоспроможності досліджуваного підприємства; виконано економічну оцінку ефективності заходів.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectПОТЕНЦІАЛ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ, КОНКУРЕНТНА ПОЗИЦІЯ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ, МАРКЕТИНГОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ, СЦЕНАРНИЙ ПІДХІДru_RU
dc.titleОбґрунтування ефективності рішень у сфері управління потенціалом конкурентоспроможності підприємства (за матеріалами ТОВ «Молочна компанія «Галичина»)ru_RU
dc.title.alternativeSubstantiation of effectiveness of decisions in the sphere of man- agement of potential of competitiveness of an enterprise (according to the materials of LLC “Halychyna” Dairy Company”)ru_RU
dc.typeOtherru_RU


Долучені файли

Thumbnail
Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу