Показати скорочений опис матеріалу
Удосконалення управління товарним асортиментом підприємства (за матеріалами ТОВ «Експрім»)
dc.contributor.author | Галич, Анастасія Юріївна | |
dc.date.accessioned | 2020-08-10T09:50:08Z | |
dc.date.available | 2020-08-10T09:50:08Z | |
dc.date.issued | 2020-06 | |
dc.identifier.citation | Галич А.Ю. Удосконалення управління товарним асортиментом підприємства (за матеріалами ТОВ «Експрім») / А.Ю. Галич. – Д. : НТУ «ДП», 2020. – 78 с. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155931 | |
dc.description | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес управління товарним асортиментом підприємства. Мета кваліфікаційної роботи полягає у теоретичному обґрунтуванні та розробці практичних рекомендацій щодо удосконалення управління товарним асортиментом підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: проаналізувано сутність та основні складові асортиментної політики підприємства; досліджено стратегії вдосконалення асортиментної політики торгово-виробничого підприємства; розглянуто особливості управління торговим асортиментом у ринкових умовах; проаналізувано функціонування та тенденцій розвитку харчової промисловості України; наведено загальну характеристику ТОВ «Експрім» та проаналізувати його асортимент; проналізовано економічні показники та асортимент ТОВ «Експрім»; досліджено товарну політику ТОВ «Експрім»; доведено доцільність виведення нового товару ТОВ «Експрім» на ринок; оцінено ефективність заходів модифікації товарної лінії у ТОВ «Експрім». | ru_RU |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес управління товарним асортиментом підприємства. Мета кваліфікаційної роботи полягає у теоретичному обґрунтуванні та розробці практичних рекомендацій щодо удосконалення управління товарним асортиментом підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: проаналізувано сутність та основні складові асортиментної політики підприємства; досліджено стратегії вдосконалення асортиментної політики торгово-виробничого підприємства; розглянуто особливості управління торговим асортиментом у ринкових умовах; проаналізувано функціонування та тенденцій розвитку харчової промисловості України; наведено загальну характеристику ТОВ «Експрім» та проаналізувати його асортимент; проналізовано економічні показники та асортимент ТОВ «Експрім»; досліджено товарну політику ТОВ «Експрім»; доведено доцільність виведення нового товару ТОВ «Експрім» на ринок; оцінено ефективність заходів модифікації товарної лінії у ТОВ «Експрім». | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | АСОРТИМЕНТ, АСОРТИМЕНТНІ СТРАТЕГІЇ, ІНВЕСТИЦІЇ, НОМЕНКЛАТУРА, ТОВАРНІ ГРУПИ | ru_RU |
dc.title | Удосконалення управління товарним асортиментом підприємства (за матеріалами ТОВ «Експрім») | ru_RU |
dc.title.alternative | Improvement of product range management of an enterprise (based on the materials of LLC “Exprim”) | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Кафедра менеджменту [123]