Забезпечення ефективного управління діяльністю підприємства (за матеріалами ПрАТ «Концерн Хлібпром»)
Date Issued
2020-12
Author(s)
Руденко, Тетяна Андріївна
Abstract
Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент організацій і адміністрування), Дніпро, 2020.
Об’єкт розроблення – процес управління діяльністю підприємства.
Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо забезпечення ефективного управління діяльністю підприємства ПрАТ «Концерн Хлібпром».
Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: вивчено теоретично-методичні основи забезпечення ефективного управління діяльністю підприємства; досліджено ринок хліба та хлібобулочних виробів в Україні; узагальнено інформацію про ПрАТ «Концерн Хлібпром»; здійснено аналіз основних економічних результатів діяльності ПрАТ «Концерн Хлібпром»; проведено аналіз фінансових результатів, фінансової стійкості, ліквідності, прибутковості діяльності підприємства; здійснено аналіз витрат ПрАТ «Концерн Хлібпром»; проаналізовано ефективність використання персоналу, основних та оборотних засобів підприємства; розроблено заходи щодо забезпечення ефективного управління діяльністю ПрАТ «Концерн Хлібпром».
Об’єкт розроблення – процес управління діяльністю підприємства.
Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо забезпечення ефективного управління діяльністю підприємства ПрАТ «Концерн Хлібпром».
Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: вивчено теоретично-методичні основи забезпечення ефективного управління діяльністю підприємства; досліджено ринок хліба та хлібобулочних виробів в Україні; узагальнено інформацію про ПрАТ «Концерн Хлібпром»; здійснено аналіз основних економічних результатів діяльності ПрАТ «Концерн Хлібпром»; проведено аналіз фінансових результатів, фінансової стійкості, ліквідності, прибутковості діяльності підприємства; здійснено аналіз витрат ПрАТ «Концерн Хлібпром»; проаналізовано ефективність використання персоналу, основних та оборотних засобів підприємства; розроблено заходи щодо забезпечення ефективного управління діяльністю ПрАТ «Концерн Хлібпром».
Subjects
File(s)![Thumbnail Image]()
![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
Титули_Руденко.pdf
Size
278.57 KB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):8dc77ea861bb39bc80c6e8cf756449e0
Loading...
Name
Руденко.rar
Size
37.5 MB
Format
Unknown
Checksum
(MD5):463d2d6299c99bdf8176404520c6d17c