Обґрунтування напрямів розвитку м'ясопереробного підприємства в умовах сучасного бізнес-середовища
Date Issued
2020-12
Author(s)
Сапранков, Кирил Вадимович
Abstract
Пояснювальна записка: 93 стор., 19 рис., 12 табл., 41 джерело, презентація PowerPoint.
Об’єкт дослідження: підприємницька діяльність м'ясопереробного підприємства.
Мета роботи: узагальнення й удосконалення методичних засад обґрунтування напрямів розвитку підприємства м'ясопереробної галузі в сучасних умовах бізнес-середи.
У першому розділі визначено теоретичне підґрунтя діяльності суб’єктів бізнесу м'ясопереробної галузі в сучасних конкурентних умовах. Проведений аналіз наукових підходів до визначення проблем функціонування та розвитку підприємницьких структур м'ясопереробної сфери.
У другому розділі був проведений аналіз та оцінка основних тенденцій функціонування бізнес-структур м'ясопереробної галузі в Україні. Проаналізовано виробничо-господарську діяльність ТОВ «М'ясна фабрика «Фаворит Плюс». Здійснено аналіз бізнес-середовища функціонування компанії.
У третьому розділі визначено перспективні напрямки діяльності підприємства ТОВ «М'ясна фабрика «Фаворит Плюс». Встановлено організаційно-методичні засади впровадження системи Lean на ТОВ «М'ясна фабрика «Фаворит Плюс». Розроблено методичне підґрунтя організації служби внутрішнього аудиту бізнес-процесів на ТОВ «М'ясна фабрика «Фаворит Плюс».
Об’єкт дослідження: підприємницька діяльність м'ясопереробного підприємства.
Мета роботи: узагальнення й удосконалення методичних засад обґрунтування напрямів розвитку підприємства м'ясопереробної галузі в сучасних умовах бізнес-середи.
У першому розділі визначено теоретичне підґрунтя діяльності суб’єктів бізнесу м'ясопереробної галузі в сучасних конкурентних умовах. Проведений аналіз наукових підходів до визначення проблем функціонування та розвитку підприємницьких структур м'ясопереробної сфери.
У другому розділі був проведений аналіз та оцінка основних тенденцій функціонування бізнес-структур м'ясопереробної галузі в Україні. Проаналізовано виробничо-господарську діяльність ТОВ «М'ясна фабрика «Фаворит Плюс». Здійснено аналіз бізнес-середовища функціонування компанії.
У третьому розділі визначено перспективні напрямки діяльності підприємства ТОВ «М'ясна фабрика «Фаворит Плюс». Встановлено організаційно-методичні засади впровадження системи Lean на ТОВ «М'ясна фабрика «Фаворит Плюс». Розроблено методичне підґрунтя організації служби внутрішнього аудиту бізнес-процесів на ТОВ «М'ясна фабрика «Фаворит Плюс».
Subjects
File(s)![Thumbnail Image]()
![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
Сапранков К.В. doc.pdf
Size
337.35 KB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):8c01d70790da15741e04fa007aab79a1
Loading...
Name
КР_Сапранков К.В. doc.rar
Size
1.4 MB
Format
Unknown
Checksum
(MD5):cebc561c8316ff394803b09c6ab5a782