Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorСапранков, Кирил Вадимович
dc.date.accessioned2021-02-15T18:29:25Z
dc.date.available2021-02-15T18:29:25Z
dc.date.issued2020-12
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157496
dc.description.abstractПояснювальна записка: 93 стор., 19 рис., 12 табл., 41 джерело, презентація PowerPoint. Об’єкт дослідження: підприємницька діяльність м'ясопереробного підприємства. Мета роботи: узагальнення й удосконалення методичних засад обґрунтування напрямів розвитку підприємства м'ясопереробної галузі в сучасних умовах бізнес-середи. У першому розділі визначено теоретичне підґрунтя діяльності суб’єктів бізнесу м'ясопереробної галузі в сучасних конкурентних умовах. Проведений аналіз наукових підходів до визначення проблем функціонування та розвитку підприємницьких структур м'ясопереробної сфери. У другому розділі був проведений аналіз та оцінка основних тенденцій функціонування бізнес-структур м'ясопереробної галузі в Україні. Проаналізовано виробничо-господарську діяльність ТОВ «М'ясна фабрика «Фаворит Плюс». Здійснено аналіз бізнес-середовища функціонування компанії. У третьому розділі визначено перспективні напрямки діяльності підприємства ТОВ «М'ясна фабрика «Фаворит Плюс». Встановлено організаційно-методичні засади впровадження системи Lean на ТОВ «М'ясна фабрика «Фаворит Плюс». Розроблено методичне підґрунтя організації служби внутрішнього аудиту бізнес-процесів на ТОВ «М'ясна фабрика «Фаворит Плюс».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectБІЗНЕС, М'ЯСОПЕРЕРОБНЕ ПІДПРИЄМСТВО, РОЗВИТОК, БІЗНЕС-ПРОЦЕСИ, ВИРОБНИЦТВОuk_UA
dc.titleОбґрунтування напрямів розвитку м'ясопереробного підприємства в умовах сучасного бізнес-середовищаuk_UA


Долучені файли

Thumbnail
Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу