Обґрунтування управлінських рішень в сфері інноваційного менеджменту (за матеріалами ПрАТ «Дніпропетровський комбінат харчових концентратів»)
Date Issued
2021-06
Author(s)
Шевченко, Анастасія Андріївна
Abstract
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021.
Об’єктом розроблення виступає система інноваційного менеджменту підприємства.
Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій в сфері інноваційного менеджменту підприємства.
Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнено теоретичні основи інноваційного менеджменту; проаналізовано діяльність ПрАТ «Дніпропетровський комбінат харчових концентратів» та конкурентне середовище; запропоновано рекомендації в сфері інноваційного менеджменту для ПрАТ «Дніпропетровський комбінат харчових концентратів»;
визначено економічну ефективність запропонованих рекомендацій та інноваційного проекту для ПрАТ «Дніпропетровський комбінат харчових концентратів».
Об’єктом розроблення виступає система інноваційного менеджменту підприємства.
Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій в сфері інноваційного менеджменту підприємства.
Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнено теоретичні основи інноваційного менеджменту; проаналізовано діяльність ПрАТ «Дніпропетровський комбінат харчових концентратів» та конкурентне середовище; запропоновано рекомендації в сфері інноваційного менеджменту для ПрАТ «Дніпропетровський комбінат харчових концентратів»;
визначено економічну ефективність запропонованих рекомендацій та інноваційного проекту для ПрАТ «Дніпропетровський комбінат харчових концентратів».
Subjects
File(s)![Thumbnail Image]()
![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
Титули_Шевченко.pdf
Size
162.57 KB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):c439edf9fac8e3fd0622dd1d236e6df6
Loading...
Name
Диплом Шевченко А.А.rar
Size
33.12 MB
Format
Unknown
Checksum
(MD5):7c8726f90fde93e27174236251d19cef