Автоматизація технологічного процесу виготовлення легкоалкогольних напоїв
Короткий опис(реферат)
Об'єкт розробки − система автоматичного керування температурою матеріалу на поверхні барабану вакуумної двохвальцьової сушарки.
Мета розробки – вдосконалення процесу сушки пивних дріжджів у вакуумній двохвальцьовій сушарці за рахунок впровадження більш ефективного автоматичного керування температурою матеріалу на поверхні барабану сушарки.
Виконавчим органом для досліджуваної системи автоматичного керування температурою матеріалу на барабані вакуумної сушарки є заслінка у паропроводі та її привід.
Були визначені статичні та динамічні характеристики моделі об’єкта управління, застосовані методи аналізу та обробки даних.
Результатами досліджень є отримана імітаційна модель об’єкта автоматичного управління.
Розглянуто комплекс питань щодо економіки та охороні праці.