Показати скорочений опис матеріалу
Управління конкурентоспроможністю підприємства у сфері збуту продукції
dc.contributor.author | Познаменко, Богдан Сергійович | |
dc.date.accessioned | 2021-09-30T12:53:33Z | |
dc.date.available | 2021-09-30T12:53:33Z | |
dc.date.issued | 2021-06 | |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159152 | |
dc.description.abstract | 57 сторінок, 6 рисунків, 16 таблиць, 25 інформаційних джерел, 3 додатки. Об’єктом дослідження є процес формування конкурентних переваг підприємства торговельної сфери. Предметом дослідження є теоретико-методичні засади та практичні аспекти забезпечення конкурентоспроможності торговельного підприємства. Мета роботи полягає в узагальненні методичних підходів до управління господарською діяльністю підприємства сфери торгівлі з метою формування у нього конкурентних переваг. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ПІДПРИЄМСТВО СФЕРИ ЗБУТУ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, АКТИВИ ПІДПРИЄМСТВА, ЕФЕКТИВНІСТЬ, НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ | uk_UA |
dc.title | Управління конкурентоспроможністю підприємства у сфері збуту продукції | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |