Обґрунтування напрямів підвищення конкурентоспроможності підприємства в сучасних умовах господарювання
Date Issued
2022-01
Author(s)
Положій Валерії Олександрівни
Abstract
Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи на тему «Обґрунтування напрямів підвищення конкурентоспроможності підприємства в сучасних умовах господарювання» включає 99 сторінок, 14 рисунків, 14 таблиць, 35 використаних джерел.
Об’єкт дослідження – процес забезпечення конкурентоспроможності підприємств в сучасних умовах господарювання.
Предмет дослідження – теоретичні та методичні підходи з обґрунтування та реалізації управлінських рішень, спрямованих на підвищення рівня конкурентоспроможності підприємств в сучасних умовах господарювання.
Мета роботи – обґрунтування і розробка практичних рекомендацій з формування та реалізації інвестиційного проєкту, спрямованого на підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства, що дозволить йому вийти на зовнішній ринок, а отже й покращити результати господарювання.
Методи дослідження – узагальнення і систематизація, методи математичної статистики, аналітичний, графічний метод.
Отримані результати. У першому розділі досліджені теоретичні основи забезпечення конкурентоспроможності підприємств в сучасних умовах господарювання.
У другому розділі проведено аналіз та оцінку конкурентоспроможності ПРАТ «Дніпропетровський комбінат харчових концентратів».
У третьому розділі обґрунтовані напрями підвищення конкурентоспроможності ПРАТ «Дніпропетровський комбінат харчових концентратів».
Сфера практичного застосування результатів роботи – результати магістерської роботи можуть бути використані підприємствами харчової галузі.
Об’єкт дослідження – процес забезпечення конкурентоспроможності підприємств в сучасних умовах господарювання.
Предмет дослідження – теоретичні та методичні підходи з обґрунтування та реалізації управлінських рішень, спрямованих на підвищення рівня конкурентоспроможності підприємств в сучасних умовах господарювання.
Мета роботи – обґрунтування і розробка практичних рекомендацій з формування та реалізації інвестиційного проєкту, спрямованого на підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства, що дозволить йому вийти на зовнішній ринок, а отже й покращити результати господарювання.
Методи дослідження – узагальнення і систематизація, методи математичної статистики, аналітичний, графічний метод.
Отримані результати. У першому розділі досліджені теоретичні основи забезпечення конкурентоспроможності підприємств в сучасних умовах господарювання.
У другому розділі проведено аналіз та оцінку конкурентоспроможності ПРАТ «Дніпропетровський комбінат харчових концентратів».
У третьому розділі обґрунтовані напрями підвищення конкурентоспроможності ПРАТ «Дніпропетровський комбінат харчових концентратів».
Сфера практичного застосування результатів роботи – результати магістерської роботи можуть бути використані підприємствами харчової галузі.
Subjects
File(s)![Thumbnail Image]()
![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
Положий_КР.docx
Size
35.29 KB
Format
Microsoft Word XML
Checksum
(MD5):88516a9c6ec93164886f296d6ca33560
Loading...
Name
Положий_КР.rar
Size
427.4 KB
Format
Unknown
Checksum
(MD5):49606475c29a1a2b10e310a4f7738028