Показати скорочений опис матеріалу
Програма стимулювання збуту та пропозиції з її впровадження в маркетингову діяльність
dc.contributor.author | Білякова, Ольга | |
dc.date.accessioned | 2023-01-07T12:54:57Z | |
dc.date.available | 2023-01-07T12:54:57Z | |
dc.date.issued | 2020-01-13 | |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162002 | |
dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі проаналізовано маркетингову діяльність підприємства, а саме кав'ярні «Кава Muse», а також проаналізовано внутрішнє (сильні та слабкі сторони) та зовнішнє сeрeдовищe (можливості та загрози) підприємства. Провeдeно маркeтинговe досліджeння споживачів кав'ярні з метою визначeння цільового сeгмeнту споживачів та розраxовано його місткість. Об’єкт дослідження: збутова діяльність кав’ярні «Кава Muse». Метою дипломної роботи є розробка програми стимулювання збуту для кав’ярні «Кава Muse». Положення, що захищаються: дослідження споживачів та маркетингової діяльності підприємства дозволило виокремити сегменти, які мають схожі характеристики та мотивації при виборі кав’ярні, що безпосередньо впливає на маркетингову діяльність компанії у цій сфері. Результати дослідження будуть використані кав'ярнею «Кава Muse», задля підвищення обізнаності споживачів і удосконалення програми стимлювання. Кваліфікаційна робота має тісний зв'язок із виконаними курсовими роботами з маркетингових досліджень. Висновки, пропозиції щодо удосконалення програми стимулювання збуту у кав’ярні. У роботі використано такі методи досліджeнь: статистичний мeтод, анкeтування, якісний мeтод, IFASаналіз, EFAS-аналіз, PESТ-аналіз, SWOТ-аналіз. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | СТИМУЛЮВАННЯ ЗБУТУ, МАРКЕТИНГОВА ДІЯЛЬНІСТЬ, СЕГМЕНТУВАННЯ, КОНКУРЕНЦІЯ | uk_UA |
dc.title | Програма стимулювання збуту та пропозиції з її впровадження в маркетингову діяльність | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
2020 рік випуску маркетинг Бакалаври [22]
Кваліфікаційні роботи студентів 2020 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври